Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Doen we genoeg voor zeelui?’

Toon van de Sande (66) is een man met vele kanten. Hij heeft nog drie dagen vaartijd nodig voor zijn kwalificatie als volmatroos op de binnenvaart en studeerde ooit in 10 jaar af in de theologie. Hij was godsdienstleraar aan een LTS en pastor voor koopvaardij en waterbouwers. En vaart zelf met een zusterschip van het iconische zeiljacht Joshua, waarmee Bernard Moitessier eind jaren ‘60 deelnam aan de eerste zeilrace rond de wereld. En die liep raar af.

1 / 1
'Doen we genoeg voor zeelui?'

'Doen we genoeg voor zeelui?'

Nederland sleutelt aan psychosociale zorg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook