Ferus Smit Leer zwaait Symphony Space uit

De nieuwe Symphony Space is 14 maart onder gezag van kapitein Sergiy Naumets naar zee vertrokken. Ferus Smit in Leer leverde de nieuwbouw 12 maart op in de Eemshaven. Daarmee kwam na drie jaar een einde aan de samenwerking tussen de werf en opdrachtgever Symphony Sea Singapore/Symphony Shipping in Etten-Leur bij de bouw van acht 1A ijsversterkte FS-Ecoboxen 10.500.

Ferus Smit Leer zwaait Symphony Space uit

Laatste van serie FS Ecoboxen voor projectlading

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Ferus Smit Leer zwaait Symphony Space uit | Schuttevaer.nl

Ferus Smit Leer zwaait Symphony Space uit

De nieuwe Symphony Space is 14 maart onder gezag van kapitein Sergiy Naumets naar zee vertrokken. Ferus Smit in Leer leverde de nieuwbouw 12 maart op in de Eemshaven. Daarmee kwam na drie jaar een einde aan de samenwerking tussen de werf en opdrachtgever Symphony Sea Singapore/Symphony Shipping in Etten-Leur bij de bouw van acht 1A ijsversterkte FS-Ecoboxen 10.500.

Ferus Smit Leer zwaait Symphony Space uit

Laatste van serie FS Ecoboxen voor projectlading

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer