Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ferus Smit Leer zwaait Symphony Space uit

EEMSHAVEN

De nieuwe Symphony Space is 14 maart onder gezag van kapitein Sergiy Naumets naar zee vertrokken. Ferus Smit in Leer leverde de nieuwbouw 12 maart op in de Eemshaven. Daarmee kwam na drie jaar een einde aan de samenwerking tussen de werf en opdrachtgever Symphony Sea Singapore/Symphony Shipping in Etten-Leur bij de bouw van acht 1A ijsversterkte FS-Ecoboxen 10.500.

1 / 1
Ferus Smit Leer zwaait Symphony Space uit

Ferus Smit Leer zwaait Symphony Space uit

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook