Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Veel spoedklussen in Rupelmonde

ANTWERPEN

‘Het gaat behoorlijk goed met de binnenvaart. Er wordt zoveel gevaren dat de schippers nauwelijks tijd nemen om naar de werf te komen’, zegt Peter Janssens, technisch manager van Scheepswerf Rupelmonde. ‘Een werfbeurt kost geld en brengt niets op. Dus vaart iedereen zo lang mogelijk door.’

1 / 2
Veel spoedklussen in Rupelmonde

Veel spoedklussen in Rupelmonde

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook