Schaalvergroting windturbines is nauwelijks bij te houden

De Limburgse staalbewerker Sif slaat zijn vleugels uit in het Rotterdamse havengebied, waar een assemblage- en coatingfaciliteit verrijst met het oog op de florerende offshore windsector. Daar zet de funderingenbouwer vol op in. En met succes. Bestuursvoorzitter Jan Bruggenthijs (60): ‘In twee jaar tijd zijn we in omvang verdubbeld.’

Schaalvergroting windturbines is nauwelijks bij te houden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schaalvergroting windturbines is nauwelijks bij te houden | Schuttevaer.nl

Schaalvergroting windturbines is nauwelijks bij te houden

De Limburgse staalbewerker Sif slaat zijn vleugels uit in het Rotterdamse havengebied, waar een assemblage- en coatingfaciliteit verrijst met het oog op de florerende offshore windsector. Daar zet de funderingenbouwer vol op in. En met succes. Bestuursvoorzitter Jan Bruggenthijs (60): ‘In twee jaar tijd zijn we in omvang verdubbeld.’

Schaalvergroting windturbines is nauwelijks bij te houden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer