Superjachtwerf

Raad van State schorst ontgrondingsvergunning Larendael

Projectontwikkelaar Larendael kan voorlopig niet aan de slag met de ontgronding van een deel van de oever en het water in de Amerikahaven in Amsterdam. De voorzieningenrechter van de Raad van State in Den Haag heeft de verleende vergunning hiervoor geschorst.

Artist's impression van de te ontwikkelen Dutch Superyacht Tech Campus op het terrein van de ADM-haven. Rechtsboven de geplande kademuur op de plaats waar nu de kegelplaatsen zijn. (Illustratie Larendael)
Artist's impression van de te ontwikkelen Dutch Superyacht Tech Campus op het terrein van de ADM-haven. Rechtsboven de geplande kademuur op de plaats waar nu de kegelplaatsen zijn. Illustratie Larendael

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Raad van State schorst ontgrondingsvergunning Larendael | Schuttevaer.nl
Superjachtwerf

Raad van State schorst ontgrondingsvergunning Larendael

Projectontwikkelaar Larendael kan voorlopig niet aan de slag met de ontgronding van een deel van de oever en het water in de Amerikahaven in Amsterdam. De voorzieningenrechter van de Raad van State in Den Haag heeft de verleende vergunning hiervoor geschorst.

Artist's impression van de te ontwikkelen Dutch Superyacht Tech Campus op het terrein van de ADM-haven. Rechtsboven de geplande kademuur op de plaats waar nu de kegelplaatsen zijn. (Illustratie Larendael)
Artist's impression van de te ontwikkelen Dutch Superyacht Tech Campus op het terrein van de ADM-haven. Rechtsboven de geplande kademuur op de plaats waar nu de kegelplaatsen zijn. Illustratie Larendael

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer