Brugramp

Bergers halen eerste containers van rampschip Dali

Bergers van Resolve Marine zijn er afgelopen weekend in geslaagd de eerste containers te lossen van het containerschip Dali, dat onder de resten van de Francis Scott Key brug bij Baltimore ligt. Het schip voer de brug op 26 maart aan. Volgens het Army Corps of Engineers, de Amerikaanse genietroepen, is het een belangrijke stap op weg naar het vrijmaken van de vaarroute.

Containerschip Dali ligt sinds 26 maart in deze positie. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Bergers halen eerste containers van rampschip Dali | Schuttevaer.nl
Brugramp

Bergers halen eerste containers van rampschip Dali

Bergers van Resolve Marine zijn er afgelopen weekend in geslaagd de eerste containers te lossen van het containerschip Dali, dat onder de resten van de Francis Scott Key brug bij Baltimore ligt. Het schip voer de brug op 26 maart aan. Volgens het Army Corps of Engineers, de Amerikaanse genietroepen, is het een belangrijke stap op weg naar het vrijmaken van de vaarroute.

Containerschip Dali ligt sinds 26 maart in deze positie. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer