Column

Ondernemen met lef: de drijvende kracht achter innovatie

In een wereld die voortdurend in beweging is en waar verandering de enige constante lijkt, is er een eigenschap die ondernemers onderscheidt: lef. Ondernemen met lef heeft een niet te onderschatten effect op de samenleving. Het zijn deze ondernemers die nieuwe industrieën creëren, banen genereren en economieën laten bloeien. Welke politieke kleur ook dominant zal zijn na de verkiezingen voor de Tweede Kamer: ondernemen met lef is een hoeksteen van vooruitgang en innovatie. En dat is hard nodig voor een maritieme sector in transitie.

Lijdia Pater-de Groot
Lijdia Pater-de Groot schrijft maandelijks een column voor Schuttevaer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Ondernemen met lef: de drijvende kracht achter innovatie | Schuttevaer.nl
Column

Ondernemen met lef: de drijvende kracht achter innovatie

In een wereld die voortdurend in beweging is en waar verandering de enige constante lijkt, is er een eigenschap die ondernemers onderscheidt: lef. Ondernemen met lef heeft een niet te onderschatten effect op de samenleving. Het zijn deze ondernemers die nieuwe industrieën creëren, banen genereren en economieën laten bloeien. Welke politieke kleur ook dominant zal zijn na de verkiezingen voor de Tweede Kamer: ondernemen met lef is een hoeksteen van vooruitgang en innovatie. En dat is hard nodig voor een maritieme sector in transitie.

Lijdia Pater-de Groot
Lijdia Pater-de Groot schrijft maandelijks een column voor Schuttevaer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer