Voor de binnenvaartondernemers

Op de beursvloer van Maritime Industry

De binnenvaartbeurs Maritime Industry in Gorinchem heeft volgens de beursorganisatie vorige week zo’n 8000 bezoekers getrokken verspreid over drie dagen. Naast de kennissessies, het carrière-evenement en het entertainment, ging het voor de meeste bezoekers vooral om bedrijven op de beursvloer. Er waren exposanten vanuit alle hoeken van de binnenvaart. Van scheepsbouwers en rederijen tot aanbieders van navigatiesystemen en groothandelaren. En wat vonden de exposanten er zelf van?

Het evenement trok volgens de beursorganisatie zo'n 8000 bezoekers.
Het evenement trok volgens de beursorganisatie zo'n 8000 bezoekers. Foto Seijbel Photography/ Maritime Industry

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Op de beursvloer van Maritime Industry | Schuttevaer.nl
Voor de binnenvaartondernemers

Op de beursvloer van Maritime Industry

De binnenvaartbeurs Maritime Industry in Gorinchem heeft volgens de beursorganisatie vorige week zo’n 8000 bezoekers getrokken verspreid over drie dagen. Naast de kennissessies, het carrière-evenement en het entertainment, ging het voor de meeste bezoekers vooral om bedrijven op de beursvloer. Er waren exposanten vanuit alle hoeken van de binnenvaart. Van scheepsbouwers en rederijen tot aanbieders van navigatiesystemen en groothandelaren. En wat vonden de exposanten er zelf van?

Het evenement trok volgens de beursorganisatie zo'n 8000 bezoekers.
Het evenement trok volgens de beursorganisatie zo'n 8000 bezoekers. Foto Seijbel Photography/ Maritime Industry

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer