Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Staandwantvissers zien vangsten sterk afnemen

Scheveningen

Nederlandse staandwantvissers binnen de 12-mijlszone zien hun vangsten de laatste jaren drastisch afnemen. Het tongseizoen in het voorjaar duurt steeds korter en daarbuiten is de vangst van andere soorten eveneens bijzonder slecht. De pulsvisserij zou een van de boosdoeners zijn.

1 / 2
Staandwantvissers zien vangsten sterk afnemen

Staandwantvissers zien vangsten sterk afnemen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook