Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Visverbod dreigt bij Haringvlietsluizen

Haringvliet

Vissers worden straks mogelijk beperkt in hun vangstmogelijkheden nu de Haringvlietsluizen sinds kort op een kier staan. In een motie wordt minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit verzocht maatregelen te nemen om ongestoorde vismigratie van en naar het Haringvliet mogelijk te maken. Het wachten is nog op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek die dit voorjaar worden verwacht.

1 / 1
Visverbod dreigt bij Haringvlietsluizen

Visverbod dreigt bij Haringvlietsluizen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook