Visverbod dreigt bij Haringvlietsluizen

Vissers worden straks mogelijk beperkt in hun vangstmogelijkheden nu de Haringvlietsluizen sinds kort op een kier staan. In een motie wordt minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit verzocht maatregelen te nemen om ongestoorde vismigratie van en naar het Haringvliet mogelijk te maken. Het wachten is nog op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek die dit voorjaar worden verwacht.

Visverbod dreigt bij Haringvlietsluizen

Visserij staat honderden miljoenen kostende vismigratie in de weg
Haringvlietsluizen staan eindelijk op een kier

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Visverbod dreigt bij Haringvlietsluizen | Schuttevaer.nl

Visverbod dreigt bij Haringvlietsluizen

Vissers worden straks mogelijk beperkt in hun vangstmogelijkheden nu de Haringvlietsluizen sinds kort op een kier staan. In een motie wordt minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit verzocht maatregelen te nemen om ongestoorde vismigratie van en naar het Haringvliet mogelijk te maken. Het wachten is nog op de resultaten van wetenschappelijk onderzoek die dit voorjaar worden verwacht.

Visverbod dreigt bij Haringvlietsluizen

Visserij staat honderden miljoenen kostende vismigratie in de weg
Haringvlietsluizen staan eindelijk op een kier

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer