Nieuw fonds financiert 40 shortsea-schepen

Een nieuw Nederlands scheepvaartfonds, het Nesec Shipping Debt Fund (NSDF), wil vanaf begin 2019 in de financiering van zo’n 40 shortsea-schepen stappen. Het plan werd maandag 19 november naar buiten gebracht in de Groninger Maritime Board, waar gedeputeerde Patrick Brouns namens de provincie Groningen het rapport ‘Koers op Noord, de positie van shortsea shipping binnen de economie van Noord-Nederland’ in ontvangst nam.

Nesec in ‘funding fase’ voor 250 miljoen euro

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nieuw fonds financiert 40 shortsea-schepen | Schuttevaer.nl

Nieuw fonds financiert 40 shortsea-schepen

Een nieuw Nederlands scheepvaartfonds, het Nesec Shipping Debt Fund (NSDF), wil vanaf begin 2019 in de financiering van zo’n 40 shortsea-schepen stappen. Het plan werd maandag 19 november naar buiten gebracht in de Groninger Maritime Board, waar gedeputeerde Patrick Brouns namens de provincie Groningen het rapport ‘Koers op Noord, de positie van shortsea shipping binnen de economie van Noord-Nederland’ in ontvangst nam.

Nesec in ‘funding fase’ voor 250 miljoen euro

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer