Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Sloots’ maken handel van hobby

Balkbrug

‘Het was de afgelopen jaren een complete rollercoaster. We verhuisden binnen enkele jaren van Hattem, via Zwolle naar hier en steeds verhuisde ons bedrijf mee. Maar nu hebben we een prima plek gevonden hier in Balkbrug. Huis en bedrijf riant onder dak, voldoende ruimte voor voorraad en showroom voor onze uit de hand gelopen hobby.’

1 / 2
Sloots' maken handel van hobby

Sloots' maken handel van hobby

Schaalmodellen van schepen op voorraad en op bestelling

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook