Sloots’ maken handel van hobby

‘Het was de afgelopen jaren een complete rollercoaster. We verhuisden binnen enkele jaren van Hattem, via Zwolle naar hier en steeds verhuisde ons bedrijf mee. Maar nu hebben we een prima plek gevonden hier in Balkbrug. Huis en bedrijf riant onder dak, voldoende ruimte voor voorraad en showroom voor onze uit de hand gelopen hobby.’

Sloots' maken handel van hobby

Schaalmodellen van schepen op voorraad en op bestelling

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Sloots’ maken handel van hobby | Schuttevaer.nl

Sloots’ maken handel van hobby

‘Het was de afgelopen jaren een complete rollercoaster. We verhuisden binnen enkele jaren van Hattem, via Zwolle naar hier en steeds verhuisde ons bedrijf mee. Maar nu hebben we een prima plek gevonden hier in Balkbrug. Huis en bedrijf riant onder dak, voldoende ruimte voor voorraad en showroom voor onze uit de hand gelopen hobby.’

Sloots' maken handel van hobby

Schaalmodellen van schepen op voorraad en op bestelling

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer