Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuw jacket lift system voor Pioneering Spirit

Châtel-Saint-Denis

De Pioneering Spirit wordt uitgerust met een zogeheten jacket lift system (JLS), een kruising tussen een hijs- en hefwerktuig. Uit een recent door Allseas gepubliceerde update blijkt dat het systeem om de 170 meter lange hefbalken op te krikken en te kantelen inmiddels voor een belangrijk deel geïnstalleerd is op het achtersteven van de Pioneering Spirit.

1 / 1
Het jacket lift system (JLS) van de Pioneering Spirit. (Screenshot: Allseas)

Het jacket lift system (JLS) van de Pioneering Spirit. (Screenshot: Allseas)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook