Offshorewind mee voor Van Oord

Overcapaciteit kenmerkt de internationale baggermarkt, zegt CEO Pieter van Oord bij de presentatie van de jaarcijfers 2018 van Koninklijke Van Oord. Minder wereldhandel en zeetransport vanwege toegenomen politieke spanningen hebben gevolgen voor de ontwikkeling van havens. ‘Ondanks deze lastige marktsituatie hebben wij de omzet op peil gehouden en in 2018 een aantal middelgrote projecten binnengehaald. De projectresultaten waren solide.’

Offshorewind mee voor Van Oord

Baggeraar kampt internationaal met overcapaciteit

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Offshorewind mee voor Van Oord | Schuttevaer.nl

Offshorewind mee voor Van Oord

Overcapaciteit kenmerkt de internationale baggermarkt, zegt CEO Pieter van Oord bij de presentatie van de jaarcijfers 2018 van Koninklijke Van Oord. Minder wereldhandel en zeetransport vanwege toegenomen politieke spanningen hebben gevolgen voor de ontwikkeling van havens. ‘Ondanks deze lastige marktsituatie hebben wij de omzet op peil gehouden en in 2018 een aantal middelgrote projecten binnengehaald. De projectresultaten waren solide.’

Offshorewind mee voor Van Oord

Baggeraar kampt internationaal met overcapaciteit

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer