Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Windindustrie stuwt activiteit in haven van Oostende op

OOSTENDE

De haven van Oostende beleefde een goed jaar 2018. Het aantal schepen dat de haven aandeed nam met bijna een derde toe en ook de goederenoverslag steeg met dubbele cijfers. De offshore is de aanjager van de activiteit. Reden voor de Vlaamse regering om 30 miljoen euro te investeren om de haven toegankelijker en concurrerender te maken.

1 / 1
Windindustrie stuwt activiteit in haven van Oostende op

Windindustrie stuwt activiteit in haven van Oostende op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook