Load-out A-18 satellietplatform bij HSM Offshore

Bij HSM Offshore in Schiedam is het gloednieuwe A-18 satellietplatform van het werfterrein op de gereedliggende transportponton Boabarge 43 geplaatst. Operator Petrogas E&P Netherlands verwacht vanaf begin 2016 gas met dit platform in het noordelijke deel van het Nederlandse continentale plat te kunnen winnen.

Load-out A-18 satellietplatform bij HSM Offshore

In mei 2014 verwierf HSM Offshore de opdracht voor het ontwerp en de bouw van het platform, alsmede voor het transport en de installatie offshore. Voor het ontwerp werd vervolgens nauw samengewerkt met het ingenieursbureau Iv-Oil&Gas uit Papendrecht, terwijl Seaway Heavy Lifting uit Zoetermeer de opdracht werd verleend om het transport en de installatie offshore voor haar rekening te nemen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Load-out A-18 satellietplatform bij HSM Offshore | Schuttevaer.nl

Load-out A-18 satellietplatform bij HSM Offshore

Bij HSM Offshore in Schiedam is het gloednieuwe A-18 satellietplatform van het werfterrein op de gereedliggende transportponton Boabarge 43 geplaatst. Operator Petrogas E&P Netherlands verwacht vanaf begin 2016 gas met dit platform in het noordelijke deel van het Nederlandse continentale plat te kunnen winnen.

Load-out A-18 satellietplatform bij HSM Offshore

In mei 2014 verwierf HSM Offshore de opdracht voor het ontwerp en de bouw van het platform, alsmede voor het transport en de installatie offshore. Voor het ontwerp werd vervolgens nauw samengewerkt met het ingenieursbureau Iv-Oil&Gas uit Papendrecht, terwijl Seaway Heavy Lifting uit Zoetermeer de opdracht werd verleend om het transport en de installatie offshore voor haar rekening te nemen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer