Boeken van Stapel: ‘Wie wil leren bidden moet naar zee gaan’

De rolwolk raakte me vlak voordat ik kon vastmaken aan de wachtsteiger voor de sluis van Kornwerd. Mijn kleine kajuitjacht helde zwaar, kwam weer overeind en ging weer plat. Vanuit een ooghoek zag ik enkele jachten de kolk verlaten. Recht dit rare noodweer in. Op de sluis maten ze een dikke 10 Beaufort.

Jezus loopt over het water.
Jezus loopt over het water.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Boeken van Stapel: ‘Wie wil leren bidden moet naar zee gaan’ | Schuttevaer.nl

Boeken van Stapel: ‘Wie wil leren bidden moet naar zee gaan’

De rolwolk raakte me vlak voordat ik kon vastmaken aan de wachtsteiger voor de sluis van Kornwerd. Mijn kleine kajuitjacht helde zwaar, kwam weer overeind en ging weer plat. Vanuit een ooghoek zag ik enkele jachten de kolk verlaten. Recht dit rare noodweer in. Op de sluis maten ze een dikke 10 Beaufort.

Jezus loopt over het water.
Jezus loopt over het water.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer