Beelden van de kaping

Door Iran gekaapte MSC Aries verdwijnt van de radar

Het is onduidelijk waar het gekaapte containerschip MSC Aries zich op dit moment bevindt. De Iraanse Revolutionaire Garde heeft zaterdag 13 april in de Straat van Hormuz, de zeestraat tussen Iran en de Verenigde Arabische Emiraten, het schip gekaapt en de AIS uitgezet. Iran meldde dat het schip naar een eigen haven wordt verplaatst. Aan boord zijn 25 bemanningsleden. Die bleven ongedeerd bij de kaping.

De MSC Aries Foto Vesselfinder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Door Iran gekaapte MSC Aries verdwijnt van de radar | Schuttevaer.nl
Beelden van de kaping

Door Iran gekaapte MSC Aries verdwijnt van de radar

Het is onduidelijk waar het gekaapte containerschip MSC Aries zich op dit moment bevindt. De Iraanse Revolutionaire Garde heeft zaterdag 13 april in de Straat van Hormuz, de zeestraat tussen Iran en de Verenigde Arabische Emiraten, het schip gekaapt en de AIS uitgezet. Iran meldde dat het schip naar een eigen haven wordt verplaatst. Aan boord zijn 25 bemanningsleden. Die bleven ongedeerd bij de kaping.

De MSC Aries. Foto Vesselfinder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer