Olievlek

Olievlek haven Antwerpen verspreidt niet verder dan Deurganckdok

Het opruimen van de olievlek in de haven van Antwerpen lijkt succesvol. Het olieopruimingsschip Pieter Coecke van Jan de Nul Group helpt sinds vrijdag met het opruimen van de olievervuiling. Ook het Nederlandse bedrijf Fleet Cleaner helpt naar verluidt mee. Donderdagmiddag 6 juni ontstond de olievlek door een lek bij het bunkeren van een groot containerschip. Door het snelle ingrijpen van de haven, beperkt de vervuiling zich tot één dok.

De Pieter Coecke helpt mee met het opruimen van de olie in de Antwerpse haven. Foto Jan De Nul Group

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Olievlek haven Antwerpen verspreidt niet verder dan Deurganckdok | Schuttevaer.nl
Olievlek

Olievlek haven Antwerpen verspreidt niet verder dan Deurganckdok

Het opruimen van de olievlek in de haven van Antwerpen lijkt succesvol. Het olieopruimingsschip Pieter Coecke van Jan de Nul Group helpt sinds vrijdag met het opruimen van de olievervuiling. Ook het Nederlandse bedrijf Fleet Cleaner helpt naar verluidt mee. Donderdagmiddag 6 juni ontstond de olievlek door een lek bij het bunkeren van een groot containerschip. Door het snelle ingrijpen van de haven, beperkt de vervuiling zich tot één dok.

De Pieter Coecke helpt mee met het opruimen van de olie in de Antwerpse haven. Foto Jan De Nul Group

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer