Flag

Nederlands superjacht van Tommy Hilfiger te koop voor 39,5 miljoen euro

Het 62,30 meter lange superjacht Flag ligt te koop voor 39,5 miljoen euro. Het schip werd in 2000 door de Nederlandse werf Royal Van Lent, onderdeel van Feadship, gebouwd en opgeleverd als Faith. Mode-ontwerper Tommy Hilfiger (73) doopte haar in 2017 Flag. Waar de meeste superjachteigenaren hun schip privé houden, nodigt Hilfiger juist geregeld journalisten, influencers en celebrities aan boord uit om te pronken met zijn schip.

Superjacht Flag van Tommy Hilfiger ligt te koop. Foto Burgess Yachts

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nederlands superjacht van Tommy Hilfiger te koop voor 39,5 miljoen euro | Schuttevaer.nl
Flag

Nederlands superjacht van Tommy Hilfiger te koop voor 39,5 miljoen euro

Het 62,30 meter lange superjacht Flag ligt te koop voor 39,5 miljoen euro. Het schip werd in 2000 door de Nederlandse werf Royal Van Lent, onderdeel van Feadship, gebouwd en opgeleverd als Faith. Mode-ontwerper Tommy Hilfiger (73) doopte haar in 2017 Flag. Waar de meeste superjachteigenaren hun schip privé houden, nodigt Hilfiger juist geregeld journalisten, influencers en celebrities aan boord uit om te pronken met zijn schip.

Superjacht Flag van Tommy Hilfiger ligt te koop. Foto Burgess Yachts

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer