Eerste voor Zuidwest-Azië

Doop met Taiwanese drakendans bij Royal Bodewes

Catharina Martens, echtgenote van de Belgische bierbrouwer Jan Martens, heeft dinsdag 9 april de cementcarrier Asia Cement No. 9 gedoopt in Delfzijl. Royal Bodewes in Foxhol bouwde het schip voor U-Ming Marine Transport Corporation, een dochter van de Far Eastern Group in Taiwan. Voor de feestelijke gebeurtenis was een grote delegatie uit Taiwan gekomen, onder aanvoering van topman Douglas Hsu.

De Asia Cement No. 9 onderweg naar de Eems voor de eerste proefvaart. Foto's Henk Zuur

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Doop met Taiwanese drakendans bij Royal Bodewes | Schuttevaer.nl
Eerste voor Zuidwest-Azië

Doop met Taiwanese drakendans bij Royal Bodewes

Catharina Martens, echtgenote van de Belgische bierbrouwer Jan Martens, heeft dinsdag 9 april de cementcarrier Asia Cement No. 9 gedoopt in Delfzijl. Royal Bodewes in Foxhol bouwde het schip voor U-Ming Marine Transport Corporation, een dochter van de Far Eastern Group in Taiwan. Voor de feestelijke gebeurtenis was een grote delegatie uit Taiwan gekomen, onder aanvoering van topman Douglas Hsu.

De Asia Cement No. 9 onderweg naar de Eems voor de eerste proefvaart. Foto's Henk Zuur

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer