Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Corona op 97 Amerikaanse cruiseschepen

MIAMI

Op alle Amerikaanse cruiseschepen met passagiers aan boord zijn een of meerdere coronabesmettingen geconstateerd. Dat meldt het CDC, het Amerikaanse RIVM. Ook op de Rotterdam VII van de Holland America Line zijn er besmettingen.

1 / 1
Ook op de Rotterdam VII van de Holland America Line zijn besmettingen gemeld. (Foto Jelmer Bastiaans)

Ook op de Rotterdam VII van de Holland America Line zijn besmettingen gemeld. (Foto Jelmer Bastiaans)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Jelmer Bastiaans)

Reacties (2)
 • Willem den Heijer

  Het is een illusie te veronderstellen dat een steriele samenleving mogelijk is. Virussen zijn er al vanaf het moment dat we op deze aarde rondlopen. Prikken, afstand houden en muilkorven helpen besmettingen niet te voorkomen. Dat blijkt telkens weer. En al dat prikken, afstand houden, muilkorven dragen en continu testen bieden al helemaal geen garanties op locaties (vliegtuigen en cruiseschepen) waar heel veel mensen vrijwel opeengepakt zitten. Maar ja, om het recht van reizen te behouden, volg je eenvoudigweg de regels. Een grotere poppenkast heb ik in mijn leven nog niet meegemaakt. Pfffff

 • Johnny2

  3000 mensen aan boord. Testen geven geloof ik 2% fout positief aan.
  is dus een rekensom.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook