Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

BBC California voor anker door coronabesmettingen

FREMANTLE

Omdat de helft van de 14-koppige bemanning Covid-19 verschijnselen vertoonde is het zware lading-kraanschip BBC California van de Duitse rederij BBC uit Leer de haven van Fremantle in West-Australiƫ binnengelopen.

1 / 1
De BBC California.(Foto Vesselfinder/Russ Milland)

De BBC California.(Foto Vesselfinder/Russ Milland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Voor anker ? Of de haven binnegelopen ? Beetje professioneler misschien ?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook