Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bemanning besmet, Cunard zegt cruises af

LONDEN

Cruiserederij Cunard heeft vijf korte cruises met vlaggenschip Queen Elizabeth langs de Britse kust afgelast, omdat een aantal bemanningsleden met corona is besmet. Het zouden de eerste cruises zijn sinds het schip in maart 2020 uit de vaart werd genomen vanwege de coronapandemie.

1 / 1
Vijf cruises met de Queen Elizabeth zijn afgezegd. (Foto Thalassa Cruises)

Vijf cruises met de Queen Elizabeth zijn afgezegd. (Foto Thalassa Cruises)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • daisy

    Pcr test zeker, dus niets aan de hand

    G.M. Noldes

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook