Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overslag DP World daalt met 8 procent, minder dan verwacht

DUBAI

Het aantal containers dat wereldwijd bij DP World is overgeslagen is in het tweede kwartaal met 8 procent gedaald. Dat meldt het bedrijf, een van de grootste havenexploitanten van de wereld. Het bedrijf ging uit van een daling van 15 procent. In het eerste kwartaal van 2020 daalde de overslag al met ruim 5 procent.

1 / 1
Een haventerminal van DP World. (Foto DP)

Een haventerminal van DP World. (Foto DP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook