Muziek en kunst omlijsten Sleepbootdagen Vianen

De Nationale Sleepbootdagen worden dit Hemelvaartweekend in Vianen opgeluisterd door extra veel muziek en kunst- en cultuuruitingen. Het evenement rond het Sluiseiland, is uitgebreid naar de binnenstad met onder meer een kunstmarkt. De plaatselijke middenstand hoopt zo mee te profiteren van het nautische evenement. Er worden meer dan 200 sleepboten verwacht.

Sleepbootdagen Vianen

  Het hart van de Sleepbootdagen klopt nog steeds rond het Sluiseiland. Bij de afgemeerde sleepboten concentreren zich alle wateractiviteiten. Van krachtproeven tot roeiwedstrijden, van behendigheidsproeven met sleepboten tot wedstrijden in allerlei soorten en maten. Op de kades zijn demonstraties met oude scheepsmotoren en modellen en een nautische markt.
Verder worden de Sleepboot en Opduwer van het Jaar 2011 gekozen en vereniging De Motorsleepboot heeft dit jaar voor het eerst een eigen tent met een foto-expositie. Ook is er op Hemelvaartsdag een gratis concert in de Grote Kerk.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Muziek en kunst omlijsten Sleepbootdagen Vianen | Schuttevaer.nl

Muziek en kunst omlijsten Sleepbootdagen Vianen

De Nationale Sleepbootdagen worden dit Hemelvaartweekend in Vianen opgeluisterd door extra veel muziek en kunst- en cultuuruitingen. Het evenement rond het Sluiseiland, is uitgebreid naar de binnenstad met onder meer een kunstmarkt. De plaatselijke middenstand hoopt zo mee te profiteren van het nautische evenement. Er worden meer dan 200 sleepboten verwacht.

Sleepbootdagen Vianen

  Het hart van de Sleepbootdagen klopt nog steeds rond het Sluiseiland. Bij de afgemeerde sleepboten concentreren zich alle wateractiviteiten. Van krachtproeven tot roeiwedstrijden, van behendigheidsproeven met sleepboten tot wedstrijden in allerlei soorten en maten. Op de kades zijn demonstraties met oude scheepsmotoren en modellen en een nautische markt.
Verder worden de Sleepboot en Opduwer van het Jaar 2011 gekozen en vereniging De Motorsleepboot heeft dit jaar voor het eerst een eigen tent met een foto-expositie. Ook is er op Hemelvaartsdag een gratis concert in de Grote Kerk.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer