Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Met spoed op zoek naar alternatieve vistechnieken

Scheveningen

De kottersector is naarstig op zoek naar alternatieve vangsttechnieken om met name tong duurzaam te blijven vangen nu de pulsvisserij waarschijnlijk aan een vroegtijdig einde komt. Rederij Jaczon doet al proeven met waterstralen in plaats van elektrische pulsen. De eerste resultaten zijn bemoedigend.

1 / 1
Met spoed op zoek naar alternatieve vistechnieken

Met spoed op zoek naar alternatieve vistechnieken

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook