Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Prins en Dingemanse krijgt niet meer ruimte voor mzi’s

DEN HAAG

Mosselproducent Prins en Dingemanse moet genoegen nemen met het aangewezen perceel voor het uitzetten van mosselzaadinvanginstallaties (mzi). Het gaat om een perceel van ruim 31 hectare in het Malzwin in de Waddenzee. Volgens de Raad van State is meer ruimte niet nodig. En daarmee schaart de Raad zich achter het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook