Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sleepspits Lauranda gaat terug naar haar oorsprong

ANTWERPEN

De Antwerpse museum-sleepspits Lauranda verlaat haar standplaats op de Scheldekaaien in de schaduw van het Steen en gaat naar Baasrode. Dat is de stad Antwerpen overeengekomen met de provincie Oost-Vlaanderen.

1 / 1
Sleepspits Lauranda gaat terug naar haar oorsprong

Sleepspits Lauranda gaat terug naar haar oorsprong

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook