Afscheidsinterview RKM

Ad van Zanten: drijvende kracht achter de rubriek Rivieren, Kanalen & Meren

De rubriek Rivieren, Kanalen & Meren (RKM) op de scheepsbouwpagina van Schuttevaer is na ruim 25 jaar gestopt. Samensteller Ad van Zanten is 79 en wil het rustiger aan doen. Lange tijd hield hij de lezers samen met Wim van Heck op de hoogte van vlootmutaties in de binnenvaart. Na diens overlijden zette hij de rubriek zonder Wim’s hulp voort. De redactie is Ad veel dank verschuldigd. Zijn rubriek was graag gelezen en eigenlijk onmisbaar. Schuttevaer sprak met hem over zijn passie voor de scheepvaart.

A. van Zanten Schuttevaer
'De binnenvaart is een prachtige wereld om in te werken.' Foto Aad van Zanten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer