Stremming

Drie podcast-afleveringen duiden het drama rond Julianakanaal

Branchevereniging Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) besteedt drie podcast-afleveringen aan de problemen omtrent de verbreding van het Julianakanaal in Limburg. In de eerste aflevering die sinds deze week online staat, gaat Leny van Toorenburg van KBN met May van de Kerkhof en Niels van Iersel van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland over de impact van het droogleggen van het Julianakanaal.

Dronefoto van het Julianakanaal, nadat het is volgelopen op 23 februari 2023. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Drie podcast-afleveringen duiden het drama rond Julianakanaal | Schuttevaer.nl
Stremming

Drie podcast-afleveringen duiden het drama rond Julianakanaal

Branchevereniging Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) besteedt drie podcast-afleveringen aan de problemen omtrent de verbreding van het Julianakanaal in Limburg. In de eerste aflevering die sinds deze week online staat, gaat Leny van Toorenburg van KBN met May van de Kerkhof en Niels van Iersel van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland over de impact van het droogleggen van het Julianakanaal.

Dronefoto van het Julianakanaal, nadat het is volgelopen op 23 februari 2023. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer