Minder bemanning

CCR geeft toestemming voor proef remote varen van Seafar met rederijen Dari en Deymann

De Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) heeft officieel toestemming gegeven aan Seafar om met drie schepen op de Rijn remote te gaan varen. Het gaat om de Privilege en Perseverance van Scheepvaartbedrijf Dari en Reinhold Deymann van Reederei Deymann. De schepen worden dan via een afstandsbesturingscentrale (ABC) of onshore control center bestuurd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

CCR geeft toestemming voor proef remote varen van Seafar met rederijen Dari en Deymann | Schuttevaer.nl
Minder bemanning

CCR geeft toestemming voor proef remote varen van Seafar met rederijen Dari en Deymann

De Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) heeft officieel toestemming gegeven aan Seafar om met drie schepen op de Rijn remote te gaan varen. Het gaat om de Privilege en Perseverance van Scheepvaartbedrijf Dari en Reinhold Deymann van Reederei Deymann. De schepen worden dan via een afstandsbesturingscentrale (ABC) of onshore control center bestuurd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer