Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Motoren: Volvo Penta zet in op hybride en elektrische aandrijvingen

Beesd

Volvo Penta zet vol in op de ontwikkeling van hybride en volledig elektrische aandrijfsystemen voor de maritieme- en industriële sector. Doelstelling is om in 2021 elektrische systemen te hebben voor een scala aan land- en maritieme toepassingen.

1 / 1
Volvo Penta zet in op hybride en elektrische aandrijvingen

Volvo Penta zet in op hybride en elektrische aandrijvingen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook