Bewegwijzering

De V van visserij kost drie tot vijf miljoen euro

‘En wij als BBB hebben ervoor gezorgd dat de visserij na 21 jaar weer terugkomt in de naam van het ministerie. Dat gaat heten het ministerie Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur’, zo sprak partijleider van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas bij de presentatie van het regeerakkoord op hoofdlijnen. Een wijziging die zo’n drie tot vijf miljoen euro kost.

Caroline van der Plas (BBB) tijdens de presentatie van het hoofdlijnenakkoord. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

De V van visserij kost drie tot vijf miljoen euro | Schuttevaer.nl
Bewegwijzering

De V van visserij kost drie tot vijf miljoen euro

‘En wij als BBB hebben ervoor gezorgd dat de visserij na 21 jaar weer terugkomt in de naam van het ministerie. Dat gaat heten het ministerie Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur’, zo sprak partijleider van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas bij de presentatie van het regeerakkoord op hoofdlijnen. Een wijziging die zo’n drie tot vijf miljoen euro kost.

Caroline van der Plas (BBB) tijdens de presentatie van het hoofdlijnenakkoord. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer