Scheepvaart

Brug over het IJ is nog steeds een brug te ver

De brug over het IJ, die Noord- en Oost-Amsterdam met elkaar moet gaan verbinden, komt er niet voor 2032. Er is nog 125 miljoen extra nodig om het totale project, dat naar verwachting 300 miljoen euro gaat kosten, te financieren. Bovendien kosten de voorbereidingen veel tijd. Dat laat wethouder Melanie van der Horst weten in een brief aan de gemeenteraad, meldt het vakblad VerkeersNet.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Brug over het IJ is nog steeds een brug te ver | Schuttevaer.nl
Scheepvaart

Brug over het IJ is nog steeds een brug te ver

De brug over het IJ, die Noord- en Oost-Amsterdam met elkaar moet gaan verbinden, komt er niet voor 2032. Er is nog 125 miljoen extra nodig om het totale project, dat naar verwachting 300 miljoen euro gaat kosten, te financieren. Bovendien kosten de voorbereidingen veel tijd. Dat laat wethouder Melanie van der Horst weten in een brief aan de gemeenteraad, meldt het vakblad VerkeersNet.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer