Rechtszaak

Ontbreken certificaat basisveiligheid kost visser vaarbevoegdheidsbewijs

Omdat hij niet beschikt over een geldig certificaat basisveiligheid voor de koopvaardij, werd de aanvraag van een visser voor een vaarbevoegdheidsbewijs STCW 2020 – officier afgewezen. Hij stapte naar de rechter om daarin verandering te brengen. Maar die stelt dat het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de aanvraag terecht heeft afgewezen.

2022, iStock, Wirestock

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Ontbreken certificaat basisveiligheid kost visser vaarbevoegdheidsbewijs | Schuttevaer.nl
Rechtszaak

Ontbreken certificaat basisveiligheid kost visser vaarbevoegdheidsbewijs

Omdat hij niet beschikt over een geldig certificaat basisveiligheid voor de koopvaardij, werd de aanvraag van een visser voor een vaarbevoegdheidsbewijs STCW 2020 – officier afgewezen. Hij stapte naar de rechter om daarin verandering te brengen. Maar die stelt dat het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de aanvraag terecht heeft afgewezen.

2022, iStock, Wirestock

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer