strategische posities

‘Drugsbendes sturen jonge leden naar scheepvaartschool’

Drugsbendes hebben de afgelopen jaren meermaals jongeren naar de scheepvaartschool gestuurd in een poging om zo op termijn mensen op belangrijke strategische posities in de Rotterdamse haven te krijgen. Vanuit zo’n functie zouden zij de bendes van dienst kunnen zijn bij het binnenhalen van partijen drugs die via de haven arriveren. Dat bevestigt de zeehavenpolitie naar aanleiding van berichtgeving in het AD.

Containeropslag bij een containerterminal in de Rotterdamse haven. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Drugsbendes sturen jonge leden naar scheepvaartschool’ | Schuttevaer.nl
strategische posities

‘Drugsbendes sturen jonge leden naar scheepvaartschool’

Drugsbendes hebben de afgelopen jaren meermaals jongeren naar de scheepvaartschool gestuurd in een poging om zo op termijn mensen op belangrijke strategische posities in de Rotterdamse haven te krijgen. Vanuit zo’n functie zouden zij de bendes van dienst kunnen zijn bij het binnenhalen van partijen drugs die via de haven arriveren. Dat bevestigt de zeehavenpolitie naar aanleiding van berichtgeving in het AD.

Containeropslag bij een containerterminal in de Rotterdamse haven. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer