Winschoterdiep

Tentoonstelling ‘Van Turfschip tot Coaster’ vol modelbouwschepen

De historische scheepswerf Wolthuis in Sappemeer en modelbouwers Harrie en Wicher Patje hebben een een maritieme tentoonstelling ingericht in het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van Midden-Groningen opende vrijdagmiddag 7 juni de tentoonstelling Van Turfschip tot Coaster. ‘Wat een mooie en goede schepen zijn er aan het Winschoterdiep gebouwd. Daar mogen we trots op zijn’, sprak de burgemeester.

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn opent de tentoonstelling. Foto Geert Smalbil

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Tentoonstelling ‘Van Turfschip tot Coaster’ vol modelbouwschepen | Schuttevaer.nl
Winschoterdiep

Tentoonstelling ‘Van Turfschip tot Coaster’ vol modelbouwschepen

De historische scheepswerf Wolthuis in Sappemeer en modelbouwers Harrie en Wicher Patje hebben een een maritieme tentoonstelling ingericht in het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van Midden-Groningen opende vrijdagmiddag 7 juni de tentoonstelling Van Turfschip tot Coaster. ‘Wat een mooie en goede schepen zijn er aan het Winschoterdiep gebouwd. Daar mogen we trots op zijn’, sprak de burgemeester.

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn opent de tentoonstelling. Foto Geert Smalbil

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer