Column

CCR-hardheidsclausule is een soort jungle

Met regelmaat krijg ik de vraag ‘heb je wel altijd inspiratie voor een column?’. En af en toe kost het mij ook meer moeite. Dat komt niet omdat ik niet iets weet om over te schrijven, maar door de gedachte ‘is dit wel interessant genoeg voor mensen om te lezen?’. Mijn valkuil is dat ik hoge eisen aan mijzelf kan stellen.

Carmen Vennik

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

CCR-hardheidsclausule is een soort jungle | Schuttevaer.nl
Column

CCR-hardheidsclausule is een soort jungle

Met regelmaat krijg ik de vraag ‘heb je wel altijd inspiratie voor een column?’. En af en toe kost het mij ook meer moeite. Dat komt niet omdat ik niet iets weet om over te schrijven, maar door de gedachte ‘is dit wel interessant genoeg voor mensen om te lezen?’. Mijn valkuil is dat ik hoge eisen aan mijzelf kan stellen.

Carmen Vennik

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer