Project Asia

Superjacht Project Asia te water gelaten bij Koninklijke Hakvoort

Superjachtbouwer Koninklijke Hakvoort in Monnickendam heeft een 61-meter lang superjacht te water gelaten. Het schip staat nu nog bekend als Project Asia of Hull YN 253.

Project Asia bij de werf van Royal Hakvoort. Foto's Koninklijke Hakvoort

Project Asia is gebouwd onder toezicht van Moran Yacht & Ship en zowel het interieur- als exterieurontwerp is verzorgd door Sinot Yacht Architecture & Design. In de machinekamers staan twee Caterpillars 3512E HD van 1350 kW bij 1600 toeren. Het superjacht kan een topsnelheid bereiken van 15,3 knopen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Het superjacht nog in de werf.

Hamman en beachclub

Project Asia biedt accommodatie aan 16 gasten en 16 bemanningsleden. Op het achterste lagere dek van het superjacht bevinden zich een massageruimte, een Hamman en een ruime beachclub, terwijl het brugdek het stuurhuis, diverse faciliteiten voor de kapitein, een uitgebreide sportschool en achterste buitenzitplaatsen omvat.

Het zonnedek van Project Asia is uitgerust met een zwembad, een bar, een dagtoilet en zitplaatsen, inclusief ligbedden. Project Asia beschikt ook over een grote tendergarage met uitgangen aan zowel  stuurboord- als bakboordzijde.

Het superjacht kan een topsnelheid bereiken van 15,3 knopen.

Superjacht Project Asia te water gelaten bij Koninklijke Hakvoort | Schuttevaer.nl
Project Asia

Superjacht Project Asia te water gelaten bij Koninklijke Hakvoort

Superjachtbouwer Koninklijke Hakvoort in Monnickendam heeft een 61-meter lang superjacht te water gelaten. Het schip staat nu nog bekend als Project Asia of Hull YN 253.

Project Asia bij de werf van Royal Hakvoort. Foto's Koninklijke Hakvoort

Project Asia is gebouwd onder toezicht van Moran Yacht & Ship en zowel het interieur- als exterieurontwerp is verzorgd door Sinot Yacht Architecture & Design. In de machinekamers staan twee Caterpillars 3512E HD van 1350 kW bij 1600 toeren. Het superjacht kan een topsnelheid bereiken van 15,3 knopen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Het superjacht nog in de werf.

Hamman en beachclub

Project Asia biedt accommodatie aan 16 gasten en 16 bemanningsleden. Op het achterste lagere dek van het superjacht bevinden zich een massageruimte, een Hamman en een ruime beachclub, terwijl het brugdek het stuurhuis, diverse faciliteiten voor de kapitein, een uitgebreide sportschool en achterste buitenzitplaatsen omvat.

Het zonnedek van Project Asia is uitgerust met een zwembad, een bar, een dagtoilet en zitplaatsen, inclusief ligbedden. Project Asia beschikt ook over een grote tendergarage met uitgangen aan zowel  stuurboord- als bakboordzijde.

Het superjacht kan een topsnelheid bereiken van 15,3 knopen.