Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Superjachtbouwer Koninklijke Hakvoort: ‘Eerst verdienen, dan pas uitgeven’

MONNICKENDAM

Meegaan met de tijd, gezond en gestaag groeien, maar niet eerder geld uitgeven dan het is verdiend. ‘Daar voelen wij ons prettig bij’, zegt directeur Albert Hakvoort van familiedrijf Hakvoort Shipyard dat superjachten bouwt in Monnickendam. Samen met broer Klaas ontving hij onlangs het predicaat Koninklijk uit handen van commissaris van de koning Arthur van Dijk.

1 / 1
De Scout is met een lengte van 63,72 meter het grootste jacht dat Hakvoort Shipyard tot nu toe heeft gebouwd. (Foto Hakvoort Shipyard)

De Scout is met een lengte van 63,72 meter het grootste jacht dat Hakvoort Shipyard tot nu toe heeft gebouwd. (Foto Hakvoort Shipyard)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook