Brabo

Aqualiner verliest concessie Antwerpse waterbus

Het Nederlandse Aqualiner, dat sinds januari 2021 instond voor het beheer van de waterbus, is nu het contract kwijt. De Vlaamse regering zou via zijn Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK) de uitbating van de Antwerpse waterbus vanaf 1 januari 2024 gunnen aan Antwerps havenspeler Brabo.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aqualiner verliest concessie Antwerpse waterbus | Schuttevaer.nl
Brabo

Aqualiner verliest concessie Antwerpse waterbus

Het Nederlandse Aqualiner, dat sinds januari 2021 instond voor het beheer van de waterbus, is nu het contract kwijt. De Vlaamse regering zou via zijn Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK) de uitbating van de Antwerpse waterbus vanaf 1 januari 2024 gunnen aan Antwerps havenspeler Brabo.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer