Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Heijsman bouwt casco garnalenkotter voor Peke Wouda in Stavoren

STAVOREN

Heijsman Scheepsbouw en Reparatie in Stavoren gaat voor plaatsgenoot Peke Wouda (24) het casco bouwen van een nieuwe garnalenkotter ST-25. Heijsman zal ook de hoofdmotor inbouwen, waarna Wouda de afbouw in eigen beheer zal uitvoeren.

1 / 1
Algemeen plan nieuwe ST-25. (Beeld Heijsman)

Algemeen plan nieuwe ST-25. (Beeld Heijsman)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook