Watertaxi Rotterdam plaatst order voor elektrische watertaxi’s bij Alumax Boats

Alumax Boats Meppel heeft van Watertaxi Rotterdam de opdracht gekregen om in de komende anderhalf jaar zeven nieuwe aluminium watertaxi’s te gaan bouwen. Vier daarvan krijgen een capaciteit van veertig passagiers en twee boten zijn geschikt voor 12 personen en hun fietsen.

Directeur Remko Germeraad van Alumax Boats toont zich zeer verheugd met deze grote opdracht. “Met deze zero emissie watertaxi’s doen wij een grote stap in de toekomst waarin we met elkaar streven naar een schoner milieu.”
Directeur Remko Germeraad van Alumax Boats toont zich zeer verheugd met deze grote opdracht van Watertaxi “Met deze zero emissie watertaxi’s doen wij een grote stap in de toekomst waarin we met elkaar streven naar een schoner milieu.” (Foto Alumax Boats)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Watertaxi Rotterdam plaatst order voor elektrische watertaxi’s bij Alumax Boats | Schuttevaer.nl

Watertaxi Rotterdam plaatst order voor elektrische watertaxi’s bij Alumax Boats

Alumax Boats Meppel heeft van Watertaxi Rotterdam de opdracht gekregen om in de komende anderhalf jaar zeven nieuwe aluminium watertaxi’s te gaan bouwen. Vier daarvan krijgen een capaciteit van veertig passagiers en twee boten zijn geschikt voor 12 personen en hun fietsen.

Directeur Remko Germeraad van Alumax Boats toont zich zeer verheugd met deze grote opdracht. “Met deze zero emissie watertaxi’s doen wij een grote stap in de toekomst waarin we met elkaar streven naar een schoner milieu.”
Directeur Remko Germeraad van Alumax Boats toont zich zeer verheugd met deze grote opdracht van Watertaxi “Met deze zero emissie watertaxi’s doen wij een grote stap in de toekomst waarin we met elkaar streven naar een schoner milieu.” (Foto Alumax Boats)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer