Saipem 7000 naar Damen Verolme

Voor de modernisering van de elektrische systemen en het dynamisch positioneringssysteem is de Saipem 7000, één van de grootste halfafzinkbare kraanschepen ter wereld, verhaald naar Damen Verolme Rotterdam in de Botlek.

Saipem 7000 naar Damen Verolme

Het klasse 3 dynamisch positioneringssysteem moet er na de modificatie voor zorgen dat het schip op zee ook onder de slechtste weersomstandigheden nauwkeurig op haar positie kan worden gehouden. Het systeem drijft in totaal 12 schroefunits onder de floaters van het kraanschip aan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Saipem 7000 naar Damen Verolme | Schuttevaer.nl

Saipem 7000 naar Damen Verolme

Voor de modernisering van de elektrische systemen en het dynamisch positioneringssysteem is de Saipem 7000, één van de grootste halfafzinkbare kraanschepen ter wereld, verhaald naar Damen Verolme Rotterdam in de Botlek.

Saipem 7000 naar Damen Verolme

Het klasse 3 dynamisch positioneringssysteem moet er na de modificatie voor zorgen dat het schip op zee ook onder de slechtste weersomstandigheden nauwkeurig op haar positie kan worden gehouden. Het systeem drijft in totaal 12 schroefunits onder de floaters van het kraanschip aan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer