Foil-systeem

Hydro Motion Team wil Noordzee trotseren met waterstofboot

Het TU Delft Hydro Motion Team begint na het succes van eerdere lichtingen aan een nieuwe uitdaging: met een zelfgebouwde vliegende waterstofboot de Noordzee oversteken. Een ambitieus plan waar 23 studenten van verschillende studierichtingen alle aandacht op richten. ‘We zetten onze studie stop voor één studiejaar en werken fulltime aan dit project’, vertelt Jeroen von Berg, exposure coördinator van het nieuwe team.

Het design van de waterstofboot. Beeld TU Delft Hydro Motion Team

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Hydro Motion Team wil Noordzee trotseren met waterstofboot | Schuttevaer.nl
Foil-systeem

Hydro Motion Team wil Noordzee trotseren met waterstofboot

Het TU Delft Hydro Motion Team begint na het succes van eerdere lichtingen aan een nieuwe uitdaging: met een zelfgebouwde vliegende waterstofboot de Noordzee oversteken. Een ambitieus plan waar 23 studenten van verschillende studierichtingen alle aandacht op richten. ‘We zetten onze studie stop voor één studiejaar en werken fulltime aan dit project’, vertelt Jeroen von Berg, exposure coördinator van het nieuwe team.

Het design van de waterstofboot. Beeld TU Delft Hydro Motion Team

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer