Jubileum

Geert Scheers is al 60 jaar pontbaas van Deventer

‘De komst van Scheers als pontbaas in 1962 was een mijlpaal in de economische geschiedenis van Deventer’, stelde loco-burgemeester Marcel Elferink zaterdag 19 november aan boord van het mps Eureka. Op de IJssel werd het jubileum groots gevierd met zo’n 150 gasten en een jubileumboek ‘In 60 jaar van pontjesbaas tot “scheepsmagnaat”’. Elferink nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Dinie en Geert Scheers op het jubileumfeest aan boord van ‘hun’ Eureka. Foto's Dirk van der Meulen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Geert Scheers is al 60 jaar pontbaas van Deventer | Schuttevaer.nl
Jubileum

Geert Scheers is al 60 jaar pontbaas van Deventer

‘De komst van Scheers als pontbaas in 1962 was een mijlpaal in de economische geschiedenis van Deventer’, stelde loco-burgemeester Marcel Elferink zaterdag 19 november aan boord van het mps Eureka. Op de IJssel werd het jubileum groots gevierd met zo’n 150 gasten en een jubileumboek ‘In 60 jaar van pontjesbaas tot “scheepsmagnaat”’. Elferink nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Dinie en Geert Scheers op het jubileumfeest aan boord van ‘hun’ Eureka. Foto's Dirk van der Meulen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer