Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Bedrijfsvaartuigen
Pas uw vermelding aan

Stichting B.A.S.M. / SLEEP & DUWVAART

De uitgave SLEEP & DUWVAART wordt vervaardigd door een onafhankelijke groep vrijwilligers, die geheel belangeloos deze uitgave tot stand brengt.

De stichting heeft zich ten doel gesteld de bedrijfstak Sleep- en Duwvaart op de binnenwateren zoveel als mogelijk in positieve zin in het nieuws te brengen.

Met de daarbij behorende historie van vaartuigen, welke niet langer bedrijfsmatig worden gebruikt, doch als Technisch Historisch Cultureel Varend Erfgoed de Nederlandse wateren bevaren.

 

Gegevens van vaartuigen behorend tot de doelgroepen, worden in computerbestanden bijgehouden en dagelijks geactualiseerd.

 

Om deze bestanden up-to-date te kunnen houden is de hulp nodig van alle eigenaren en geïnteresseerden in de Sleep- en Duwvaart op de Europese binnenwateren.

 

In SLEEP & DUWVAART kunnen branche organisaties, bedrijven en particulieren behorend tot de doelgroepen hun nieuws publiceren, mits deze niet strijdig zijn met de belangen c.q. het doel van de uitgevende organisatie.

 

Vanuit de Stichting worden o.a. vlaggen en wimpels van historische motormerken opnieuw uitgegeven zoals Industrie en Kromhout, als ook Lister en Samofa.

 

www.sleepduwvaart.nl

www.dienstvaartuig.nl 

www.watererfgoed.nl

 

Foto's van Stichting B.A.S.M. / SLEEP & DUWVAART