Nieuwbouw
Pas uw vermelding aan

TeamCo Shipyard

TeamCo bundelt expertise voor afbouw hoogwaardige schepen

Sinds 2005 heeft TeamCo Shipyard op het voormalige Verolmeterrein in Heusden ruim 80 moderne binnenvaartschepen en kleine zeeschepen afgebouwd. Van gastankers tot estuaire schepen, van passagierschepen tot chemicaliëntankers en andere vrachtschepen. Innovatieve schepen van hoge kwaliteit die op tijd afgeleverd worden en tot een tevreden klantenkring hebben geleid. 

TeamCo noemt zichzelf ‘Connecting Specialists’. Het bedrijf heeft een klein team van ervaren mensen met veel expertise in huis en huurt daarnaast alle benodigde vakmensen in om een compleet schip af te bouwen. Het bedrijf bundelt alle kennis en materialen die daarvoor nodig zijn.

De directie heeft jarenlange ervaring in de scheepsbouw en men kent het klappen van de zweep. Dat geldt ook voor hun engineers, projectleiders en ander vast personeel. Daarnaast kan TeamCo putten uit een pool van inleenkrachten, vaklui die het bedrijf de afgelopen jaren zelf heeft opgeleid.

Men heeft een hele platte organisatie die in nauw contact staat met de werkvloer. Dat leidt ertoe dat afspraken met klanten tot op de letter nauwkeurig worden uitgevoerd en klanten het hele traject betrokken blijven bij de bouw.

Containerschepen, vrachtschepen, chemicaliëntankers, bunkertankers en gastankers verlieten de kade van TeamCo. Ook in de passagiersvaart heeft TeamCo zijn sporen verdient. Daarnaast is TeamCo ook thuis in het uitvoeren van alle reparaties boven de waterlijn.

Foto's van TeamCo Shipyard