Breakbulk Europe 2022


Locatie:
Ahoy Rotterdam
Datum:
17 mei 2022 t/m 19 mei 2022
Meer info:
europe.breakbulk.com/Home

Breakbulk Europe verhuist in 2022 naar Rotterdam en na een onderbreking van twee jaar als gevolg van de pandemie, heeft het enthousiasme voor ’s werelds grootste project cargo en breakbulk evenement nieuwe hoogten bereikt met veel van de grootste namen in de business die zich hebben gecommitteerd aan het tentoonstellen op onze nieuwe locatie Rotterdam Ahoy.

Breakbulk Europe is uitgegroeid tot de wereldwijde bijeenkomst voor de industrie met meer dan 120 vertegenwoordigde landen. Exposanten en sponsors zijn onder meer eigenaars van ladingen, zeevervoerders, expediteurs, havens/terminals, heavy haulers, uitrustingsbedrijven en meer die betrokken zijn bij deze gespecialiseerde industrie. De parallelle conferenties vinden plaats op twee podia: de Main Stage en de Innovation Stage, aangevuld met een gloednieuwe Discovery Zone in hal 1. Het programma wordt aangestuurd door de Breakbulk Europe Advisory Board, een uitzonderlijke groep van leiders uit de hele toeleveringsketen.

Het evenement van 2022 biedt een ongekende kans om opnieuw in contact te komen met collega’s, nieuwe zakenpartners en besluitvormers op het gebied van projectlading. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in Rotterdam, 17-19 mei 2022.